HTML

Disszemináció

Pályázati projekt disszeminációról..

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

Friss topikok

  • Mihály K: Nagyon jó, hogy van egy gyűjtőportálja ezeknek a projekteknek. Szerintem nem csak az a jó, hogy bö... (2013.12.10. 12:23) Disszeminációs blog

Linkblog

Telephelyfejlesztés és eszközbeszerzés a Nett Front Kft-nél

2022.06.30. 16:40 eurOP

nett_front_kft_logo.pngA mezőberényi cég 314,3 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz 1.2.1-21 mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázata keretében. A 449 000 000 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést és ingatlan beruházást valósít meg.

A projektet a 2021.08.23-án indított Biesse Stream élzáró gép és a Viet Opera R2 megrendelésével kezdte meg a cég, és a pályázatot a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új "eszközök" beszerzésével, valamint új csarnok építésével valósítja meg.

A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészíti ki. A projekt keretén belül beszerezni tervezett eszközök: 1 db Biesse Stream élzáró gép és 1 db VIET Opera R2 robot csiszoló gép. A Nett Front a termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével és új üzemcsarnok létrehozásával egészíti ki.

A vállalkozás az új eszközökkel termékportfólióját és gyártási volumenét, valamint a termékek hozzáadott értékét bővíti, növeli. Az üzembe állítani tervezett új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető lesz. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

Szólj hozzá!

Címkék: csarnok eszközbeszerzés telephelyfejlesztés Mezőberény GINOP sikeres projektek GINOP Plusz GINOP-1.2.16-22 Nett Front Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://disszeminacio.blog.hu/api/trackback/id/tr2518196315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása