HTML

Disszemináció

Pályázati projekt disszeminációról..

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

Friss topikok

  • Mihály K: Nagyon jó, hogy van egy gyűjtőportálja ezeknek a projekteknek. Szerintem nem csak az a jó, hogy bö... (2013.12.10. 12:23) Disszeminációs blog

Linkblog

Disszeminációs blog

2012.10.03. 15:23 eurOP

operativprogram.hu logo.png

A 2007. január óta működő OP megvalósult és megvalósuló uniós fejlesztéseket bemutató projekt disszeminációs portál. A 2007-2013-as uniós fejlesztési időszak vége felé közeledve nagyon fontos látni mindazt, ami a rendelkezésre álló fejlesztési forrásokból létrejött.

A közösségi és hazai jogszabályok előírásai alapján tájékoztatni kell a közvéleményt az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásából megvalósuló fejlesztésekről. Aki már pályázott, tudja, ez a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása.

Erről szól az OP - operativprogram.hu és e kapcsolódó disszeminációs blog.

1 komment

Címkék: disszemináció OP

A bejegyzés trackback címe:

https://disszeminacio.blog.hu/api/trackback/id/tr764817976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihály K · http://disszeminacio.hu 2013.12.10. 12:23:44

Nagyon jó, hogy van egy gyűjtőportálja ezeknek a projekteknek. Szerintem nem csak az a jó, hogy böngészhető, milyen projektek valósulnak meg, hanem azok, akiknek hasonló disszeminációs kötelességük van, tanulhatnak ezekből az anyagokból.
Azt hallottam, a disszeminacio.hu is hoz hamarosan ilyen tanulmányanyagokat azoknak, akik csak most kezdenek ilyesmivel foglalkozni.

Remélem hasznos voltam :)
süti beállítások módosítása