HTML

Disszemináció

Pályázati projekt disszeminációról..

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

Friss topikok

  • Mihály K: Nagyon jó, hogy van egy gyűjtőportálja ezeknek a projekteknek. Szerintem nem csak az a jó, hogy bö... (2013.12.10. 12:23) Disszeminációs blog

Linkblog

Vállalatirányítását fejlesztette a Pekárik Kft.

2014.04.22. 23:51 eurOP

Pekárik.jpgA vállalkozás az 5 millió forint összköltségű informatikai fejlesztés során CRM és kontrolling modult vezetett be.

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson a Pekárik Kft. közel 2,5 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

A Pekárik Kft. szerszámgép kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, amely a lemezmegmunkálás és fémszerkezet gyártás teljes területét felölelő technológiák megmunkáló gépeinek igen széles választékát kínálja.

A projekt célja a napi munka megkönnyítése, a vezetők stratégiai döntéseinek támogatása, az információs igények kielégítése volt.

A fejlesztés keretében beszerzett Cégmenedzser szoftver egy integrált ügyviteli, kereskedelmi és számviteli rendszert alkotó modulcsalád, mellyel a cég vezetői mindent megtudhatnak partnereik vásárlási és fizetési szokásairól. Percre pontosan figyelemmel kísérhetik vállalkozásuk szakmai és gazdasági fejlődését, így biztosak lehetnek abban, hogy cégük töretlen fejlődésében mindig társ lesz a program.
 
A szoftver magja lefedi az ügyviteli feladatok minden területét a cég életén belül, úgymint a számlázást, analitikus és összesített könyvelést, pénztárkezelést. A CRM és a Vállalati kontrolling modul teljesen integrált, így a későbbiekben egy esetleges további fejlesztés esetén az adatok nem vesznek el, sőt együttműködnek más ügyviteli szoftverekkel.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 2 490 400 forintos támogatást elnyert, 4 980 800 forint összköltségvetésű projekt 2012. október 2-án vette kezdetét és 2013. július 31-én fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: elektronikus kereskedelem GOP Vállalati folyamatmenedzsment Pekárik Kft kontrolling modul

A bejegyzés trackback címe:

https://disszeminacio.blog.hu/api/trackback/id/tr36070995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása